DRÖMSKAPARNA

Göteborg

Vad drömmer Du om?
Är Du kanske en person som litar på Din intuition, följer Ditt hjärtas röst och vågar fantisera om nya spännande saker för framtiden? Det kan vara att hitta en "soulmate", hitta Ditt drömjobb, söka nya vänner, skapa en verksamhet som du brinner för ideellt eller professionellt, göra verklighet av Din kreativitet, våga nåt nytt, ändra Din livsstil eller vad det nu kan vara du har inom Dig.
Allt är möjligt!

Ska vi hjälpas åt?
Många av oss går omkring med bra idéer, drömmar och känner intuitivt att vi vill göra nåt "mer", göra nåt "annat", SKAPA! Men ofta stannar det vid den där tanken när Du har en stund att fundera i lugn och ro.
"Nåja, tänker vi, "Vad är väl en bal på slottet!?" Och så tuffar livet på igen med matlagning, städning, bilreparationer, hämta på dagis, betala räkningarna o s v.
Men tänk om vi faktiskt skulle slå oss samman, träffas, spåna och drömma tillsammans, pusha varandra, uppmuntra varandra och se var vi hamnar helt förutsättningslöst?
Allt som finns omkring oss av verksamheter, uppfinningar, saker, organisationer, konstverk o s v börade med en enkel idé, en tanke och en vilja! Den där spaweekenden Du unnade dig dök först upp som en idé i huvudet, eller hur? Och sen gjorde Du faktiskt verklighet av den.

Fantastiska redskap!
Tror Du på att vi kan skapa vår egen verklighet, även om den kan verka "omöjlig att genomföra" vid första tanken? Tror Du att möjligheten finns där till nästan vad som helst?
I dag vet vi att redskap som visualisering, affirmeringar, meditation och gemensam förväntan faktiskt också skapar det vi vill! Men ack så sällan vi faktiskt använder dessa!
Drömskaparna är ett helt ideellt (politiskst och religiöst neutralt) nätverk i Göteborg, där vi träffas regelbundet för att stötta varandra i våra drömmar och idéer och hjälps åt att tillsammans visualisera, affirmera kring vars och ens drömmar man vill uppnå. Alla tar själva ansvar för sin egen utveckling. Men i gruppen kan vi genom att tillsammans meditera och visualisera hjälpa varandra att nå målet snabbare. Dessutom har vi en härlig gemenskap som man längtar till.


Låter det här som någonting för dig?

Då tycker jag Du ska anmäla Dig och komma med i vår enkla grupp.
Nästa träff blir till hösten 2015 och kommer att vara på Vida La Vida, Fjärde Långgatan 48 i Göteborg, torsdagar udda veckor.
Start 24 september.
Ledare: Vida Kavoosi.
Anmälan till Vida på tel 0733-800298. (Även SMS går bra!)
Du kan också maila till: vidalavida@live.se Skriv då "Drömskaparna" som titel på ditt mail!


Välkommen!


     

DRÖMSKAPARNA - alltid steget före! ©

anordnad av

www.liferadio.se