från hjärta till hjärta!

 

Välkommen till radioprogrammet som tar upp allt Du kan tänka Dig som har med livet att göra! Vi är religiöst och politiskt neutrala, men tar upp alla tänkbara aspekter, stora som små som påverkar våra liv, vår förståelse av livet och gör det hjärtligare och varmare.
Å så har vi sköj o sprider glädje så mycket vi kan!

Vi började våra sändningar 28 mars 2012 och vår tanke är att sända program från våra hjärtan i studion till era hjärtan som lyssnar!
Om du vill är du varmt välkommen att vara med o medverka i något program. Har du något som kan vara till hjälp för fler personer, glädja andra, upplysa andra, få oss alla att växa? Hör av dig! Då mailar du enklast till goteborg@liferadio.se Vi hjälper varandra!

Vi vill gärna interagera med er lyssnare via Telefon, Facebook och Twitter bland annat och utvecklar våra program allt eftersom vi lyssnar in önskemålen från er som lyssnar in oss! Hjärta till hjärta!
Vi är en närradio som sänder på 103,1 MHz i Götborg. Men för dig som bor någon annanstans går det lika bra att lyssna via hemsidan.

Vi arbetar helt ideellt och vill du stödja oss kan du bli medlem i supporterklubben och på så vis medverka till en än mer hjärtligare värld! Du kan också annonsera på vår hemsida och på så vis hjälpa både dig själv och oss.

Hjärtligt välkommen!

Åter till startsidan